آزمون یوس
نوشته شده توسط : زهرا میرالماسی

آزمون YOS (یوس) ٬ یکی از معیارهای پذیرش دانشجوهای خارجی از سوی دانشگاه‌های ترکیه است. ترکیه به دلایل مزایای تحصیلی و اقامتی خوب و همچنین به دلیل پایین‌تر بودن هزینه‌ها یکی از اولین انتخاب‌های بسیاری از داوطلبان تحصیل در خارج از کشور است. همچنین می‌توان گفت که تحصیل در ترکیه می‌تواند سکوی پرتابی برای ادامه تحصیل در اروپا باشد.

آزمون YOS (یوس)تا سال 2010 به صورت سراسری توسط دولت ترکیه برگزار می شد اما در سال های بعد و از سال 2012 براساس مقررات تصویب شده در نظام آموزشی ترکیه هر دانشگاه به صورت مستقل آزمون YOS (یوس) را برگزار می کند بنابراین آزمون YOS (یوس) برای هر دانشگاه به صورت جداگانه برگزار می شود و برای تحصیل در یک دانشگاه خاص نیاز است تا در آزمون آن دانشگاه ثبت نام کنید. هزینه ثبت نام این آزمون ها برای هر دانشگاه با دانشگاه دیگر متفاوت است و بر اساس دانشگاهی که مد نظر دارید باید در زمان مختص به خودش اقدام نمایید.

درصورتی‌که برای دریافت این مدرک و آمادگی در آزمون YOS (یوس) و آزمون‌های زبان، با سؤالاتی مواجه شدید، از فرصت مشاوره تلفنی با مشاوران آموزش‌دیده مشاور گروپ استفاده کنید.

 

شرایط شرکت در آزمون YOS (یوس)

1-متقاضیان باید جزء اتباع خارجی باشند.
2-  متقاضیان باید دانش آموز سال آخر دبیرستان یا فارغ التحصیل دبیرستان باشند. 
3- در صورتی که یک متقاضی در بدو تولد تبعه ترکیه بوده و با گواهی وزارت کشور ترکیه از تابعیت این کشور خارج شده باشند باید برگه های مورد نظر را از وزارت کشور اخذ و ارائه نماید.
4- اتباع جمهوری ترکیه یا جمهوری ترک قبرس شمالی که دوره دبیرستان را به طور کامل در خارج از کشورهای فوق به اتمام رسانده باشند حق برخورداری از این قانون را دارا می باشند.

سوالاتآزمون YOS (یوس)

آزمون YOS (یوس) که تا قبل از سال 2010 برگزار می شد شامل 80 سوال بود که از این تعداد 45 سوال تست هوش٬ 30 سوال ریاضی و 5 سوال هندسه بود.ولی پس از آن که برگزاری این آزمون به عهده ی خود دانشگاه ها گذاشته شد تعداد سوالات آزمون YOS (یوس)  و بودجه بندی سوالات نیز بنابر شرایط هر دانشگاه و رشته‌هایی که برای تحصیل ارائه می‌دهند تغییر کرد.

بطور کلی آزمون YOS ( یوس ) از دو بخش اصلی تشکیل شده است:
بخش اول:  دانش هوش( IQ )  و ریاضی شما را می‌آزماید.

بخش دوم: شامل سوالاتی درباره زبان ترکی است و فقط برای کسانی مهم است که قصد تحصیل به زبان ترکی در ترکیه را داشته باشند.

دفترچه سوالات به دو زبان انگلیسی و ترکی طراحی شده است و هر داوطلب هنگام ثبت نام زبانی را که قرار است با آن به سوالات پاسخ دهد را تعیین می‌کند.

بنابراین می‌توان گفت٬ اگر شما قصد دارید از طریق ارائه مدرک زبان تافل یا آیلتس از دانشگاه های ترکیه پذیرش بگیرید دیگر لازم نیست به بخش سوالات زبان ترکی آزمون YOS ( یوس ) پاسخ بدهید.

 

مطالب تکمیلی

 





:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 اسفند 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: